top of page

Bio

Hoi iedereen! Mijn naam is Omijma Vanderspikken.  
Doordat ik al van kinds af aan dansend door het leven ga, heb ik op 12-jarige leeftijd de beslissing gemaakt om me in te schrijven voor danslessen, om mij te kunnen verbeteren als danser. Sindsdien is mijn passie hiervoor enkel maar gegroeid en is het een onderdeel van mijn leven geworden.

Op latere leeftijd, mede door mijn studies, ontdekte ik dat ik ook een talent heb voor het organiseren van evenementen en het leiden van (artistieke) projecten. Mijn eigen dansschool openen is dan ook de mooiste combinatie van deze 2 passies! 
 

Het is voor mij zeer belangrijk dat ieder zijn eigen plaats kan terugvinden binnen de Academy, ongeacht leeftijd, afkomst, geaardheid, uiterlijk, ... Ik wil de jongeren van onze maatschappij motiveren en engageren om niet alleen hunzelf maar ook hun leefwereld te ontdekken, te waarderen en te verbeteren daar waar nodig. Via de Academy wil ik de jongeren een tweede thuis bieden, waarin ze in alle veiligheid hun doelen kunnen bereiken door wilskracht, ondersteuning en de mogelijkheden en kansen die wij zullen creëren.

 

Niks is onmogelijk bij Omijma’s Academy.

Omijma%20bio_edited.jpg
bottom of page